Hogyan lehet visszaszerezni a töröltnek hitt Facebook-üzeneteket

Hogyan lehet visszaszerezni a töröltnek hitt Facebook-üzeneteket

Az internet egyszerre legjobb és legrosszabb része az, hogy soha semmit nem lehet igazán törölni. A Facebook-üzenetek és a Messenger alkalmazás nem az egyetlen csevegő kliens, amelyre ez vonatkozik. Ami azt jelenti, hogy még ha töröl is valamit ... valójában még nem.


optad_b

Screengrab a Facebookon keresztül



Ha töröl egy üzenetet a Facebook beérkező levelek mappájából az X megnyomásával, az az archivált mappába kerül, vagyis semmilyen módon nem törli. Tehát jó hír, ha vissza akarja állítani azokat a régi beszélgetéseket, amelyeket gondatlanul törölt! És rossz hír, ha helyreállítja a szándékosan törölt régi beszélgetéseket. Senki nem akarja kényszeríteni arra, hogy újra éljen beszélgetéseket exével, akit úgy gondoltak, hogy örökre száműzték.

De ha mégis meg szeretné találni ezeket az üzeneteket, amelyekből X-et kizárt, lépjen az Üzenetek elemre, és kattintson a „Tovább” legördülő fülre. Ezután kattintson az „Archiválva” gombra.

Screengrab a Facebookon keresztül



Voálá! Itt valószínűleg több éves beszélgetései vannak, amelyekről azt hitte, hogy örökre elmúltak. Ha azt akarja, hogy egyszer és mindenkorra eltűnjenek, válasszon ki egy beszélgetést, kattintson a „Műveletek” legördülő menüre, majd válassza a „Beszélgetés törlése” lehetőséget. Az „Üzenetek törlése” gombra kattintva kiválaszthat bizonyos törölni kívánt üzeneteket is. Jelölje ki az üzenetet az üzenet bal oldalán található jelölőnégyzetre kattintva, majd kattintson a „Törlés” gombra, és erősítse meg döntését. Mindkét művelet elvégezhető a beérkező üzeneteknél is.

Screengrab a Facebookon keresztül

Ugyanezen a lapon az „Archiválás visszavonása” lehetőségre kattintva is visszaküldheti az üzenetet a beérkező levelek közé.

Noha nem férhet hozzá az archivált üzenetekhez a Facebook Messenger okostelefon alkalmazásban, archiválhatja az üzeneteket vagy törölheti őket a mélységbe, ha balra csúsztat egy üzenet előnézetét, és megérinti a „Tovább” vagy a „Törlés” lehetőséget.



Samantha Grasso / Messenger iOS rendszerhez


Figyelmeztetés személyes tapasztalatok alapján: Nem javasoljuk, hogy látogassa meg az archívum mappáját a munkahelyén, mivel az órákon át tartó anyagot tartalmaz.

A szerkesztő megjegyzése: Ezt a cikket relevancia szempontjából frissítettük.

Fotó keresztül slgckgc / Flickr (CC BY 2.0)